Povezave

Vprasanja

  Novice

Več o tem

 

 

 

DOBRODOŠLI NA SPLETNI STRANI  TRGOVINE TERNA!

 

Nudimo širok izbor elektronskega materiala: elektronske in elektromehanske komponente in orodja, signalne naprave, vse vrste žarnic, baterije, akumulatorje,napetostne pretvornike, avdio opremo, zvočnike, avdio kable in konektorje, alarmne sisteme in kable, avdio in video domofone, izdelujemo in avtomatiziramo vrata.

 

Po naročilu izdelujemo tudi razne priključne kable, projektiramo in montiramo ozvočenja. Ukvarjamo se tudi z izdelavo in avtomatizacijo vrat.

 

Hitra dobava  in monost dobave majhnih količin (tudi samo en kos)!

 

Podjetje Terna je zastopnik priznanih podjetij na področju elektrotehnike (Bürklin, Distrelec, Fischer Elektronik, Werma Signaltechnik, EA Elektro- Automatik, Eplax, Bailey Electric&Electronics, Testec, Velleman), na področju avdio opreme (Monacor, Adam Hall, Faital), na področju varovanja (Comelit – domofoni; Jablotron - brezžžični in žžični alarmni sistemi), na področju digitalnih mikroskopskih kamer (Dino-Lite).

 

 

ODPRODAJA ZALOGE ZVOČNIKOV V NAŠI MALOPRODAJNI TRGOVINI -

OD -20% DO -70% POPUST - KLIČITE 01/ 2832-822.

 

 

Obiščite nas na sejmu MIS 2023 na razstavišču v Celju (Mednarodni industrijski sejem),

od 18.4. do 21.4.23 (9-17:30), dvorana L1 (zgoraj), št. 54.

Predstavili bomo signalne naprave Werma, napajalnike in elektr. bremena EA Elektro-Automatik, digitalne mikroskope Dino-Lite, ohišja Fischer Elektronik, merilne inštrumente za plinske inštalacije Jumtec.